Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un senator PNL, taxat DUR de magistraţi, după ce a CONDUS BEAT: Liberalul, obligat să presteze muncă în FOLOSUL COMUNITĂŢII / DOCUMENT

shutterstock.com
condamnare justitie ciocanel

Lovitură grea pentru un senator liberal, după ce a fost judecat pentru conducerea sub influența alcoolului! Marius Nicoară a fost condamnat la 1 an de închisoare cu suspendare, însă magistraţii de la Înalta Curte au decis şi impunerea unor condiţii pe perioada de supraveghere. Pentru că decizia judecătorilor nu a fost contestată, măsurile impuse au rămas definitive, potrivit unui document trimis de Tribunalul Bucureşti către Senatul României.

Citeşte şi: Monica Macovei NU SE DEZMINTE! Mesaj DUR, în zi de sărbătoare: 'Să comparăm conducătorii României cu MICIMEA şi NEVOLNICIA celor de azi...'

Potrivit documentului, pe parcursul termenului de supraveghere, Marius Nicoară trebuie să presteze muncă neremunerată în folosul comunităţii pe o perioadă de 60 de zile, în cadrul Asociaţiei Filantropice Medical-Creştine Cluj-Napoca sau a Primăriei municipiului Cluj-Napoca, în afara cazului în care starea de sănătate nu i-ar permite acest lucru.

Citeşte şi: ANAF vrea noi SCHIMBĂRI: Cu ce PROMISIUNI vine preşedintele Fiscului pentru firme, dar şi pentru românii de rând

Tot în document sunt stipulate însă şi câteva interdicţii şi obligaţii care i-au fost impuse senatorului liberal.

"Inculpatul trebuie să respecte următoarele măsuri de supraveghere:

- să se prezinte la Serviciul de Probaţiune de pe lângă Tribunalul Cluj, la datele fixate de acesta

- să primească vizitele consilierului de probaţiune desemnat cu supraegherea sa

- să anunţe în prealabil schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte 5 zile

- să comunice schimbarea locului de muncă

- să comunice informaţii şi documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existenţă", se arată în decizia Tribunalului Bucureşti.

Citeşte şi: Surpriză DE PROPORŢII pentru Simona Halep: Antrenorul Serenei Williams vine cu previziuni NEAŞTEPTATE

Dosarul în care Nicoară a fost trimis în judecată a fost întocmit în urma unui eveniment rutier produs în data de 28 noiembrie 2014, pe o stradă din municipiul Cluj-Napoca.

"În jurul orei 23,45, inculpatul Nicoară Marius Petre a condus un autoturism pe strada Eugen Ionescu, pe sensul de mers către Calea Turzii, (...) iar în momentul în care a ajuns în dreptul imobilului cu nr. 13 nu a păstrat o distanță corespunzătoare față de mașina din fața sa, producând un accident de circulație și intrând în coliziune cu un autovehicul care frânase pentru a efectua un viraj la stânga. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a martorului V.C.R. , conducătorul auto al mașinii cu care a intrat în coliziune și care a refuzat să depună plângere", se preciza în comunicatul PÎCCJ.

Citeşte şi: Şeful CNAIR dă asigurări, după ULTIMATUMUL Vioricăi Dăncilă: Cifrele înaintate cu privire la autostrăzi

Conform sursei citate, raportul de expertiză medico-legală a arătat că Nicoară avea la ora producerii evenimentului rutier o alcoolemie de circa 1,65 la mie.

content-image


ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.