Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un senator PSD, de profesie medic, acuză Guvernul că prezintă cifre mincinoase: 'Cer de urgență autorităților să iasă cu cifre reale'

Digi24
coronavirus

Senatorul social-democrat Florin Orțan reacționează în urma unei anchetei prezentate în media brașoveană, conform căreia, la Brașov, cazurile de Coronavirus raportate nu sunt reale. Potrivit cardiologului interventionist Orțan, în statisticile oficiale se regăsesc circa 200 de pacienți declarați infectați, dar care nu apar în evidențele autorităților locale brașovene, ci doar în raportări.

"Cer de urgență autorităților competente ale județului nostru să iasă cu cifre reale, nu mincinoase, cu privire la cazurile COVID-19. Este extrem de important să cunoaștem situația reală. Statistica de astăzi de la Brașov arată un număr de 1029 de infectați cu Coronavirus, dintre care 508 vindecați și 55 de persoane decedate. De unde diferența de peste 180 de persoane bolnave, în condițiile în care la nivelul județului Brașov există un număr de 280 de paturi internare COVID?Unde sunt pacienții bolnavi? Spun asta în condițiile în care cei care sunt depistați ca fiind bolnavi de Coronavirus nu au voie să se trateze acasă", scrie Florin Orțan pe Facebook.

Judeţul Braşov are, potrivit statisticilor oficiale, cu aproape 100 de pacienţi cu coronavirus peste numărul locurilor disponibile în spitale pentru aceşti pacienţi.

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a declarat că se aşteaptă la o creştere a numărului de cazuri de infectare cu coronavirus şi că în acest moment în judeţul Braşov este o transmitere comunitară.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.