Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un sindicalist din penitenciare face dezvăluiri despre Elena Udrea: Nu se află în greva foamei, dar a refuzat să își vadă fiica

fanatik.ro
Elena Udrea

Zvonurile conform cărora Elena Udrea refuză mâncarea în închisoare și ar fi slăbit circa 10 kilograme sunt false, anunță Liderul Federației Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor. Cosmin Dorobanțu. „Pe scurt, nu există probleme majore, de genul că ar fi slăbit 10 sau 11 kilograme”, susține  Dorobanțu, citat de Impact.ro.

Acesya a dezvăluit însă că Udrea refuză să își vadă fiica pentru ca micuța Eva să nu afle că mama ei e în spatele gratiilor. Udrea și iubitul ei i-ar fi spus fiicei lor că mama sa se află în Italia.

„Povestea asta că „sunt plecat la muncă în Italia, când de fapt eu sunt în altă parte” e una care circulă în pușcăriile noastre. Ți-e rușine să te afli la pușcărie și atunci preferi să inventezi o scuză. Dar când ai făcut ce ai făcut, și pentru fapta ta ai ajuns la închisoare, tot la muncă în Italia ai fost?”, s-a întrebat retoric liderul FSNAP.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.