Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un șofer cu permis falsificat, bănuit că a consumat substanţe halucinogene, a fost depistat de polițiști la Odorheiu Secuiesc

facebook
justitie dosar penal

Un conducător auto cu un permis falsificat şi bănuit că a consumat substanţe halucinogene a fost depistat de poliţişti în municipiul Odorheiu Secuiesc, fiindu-i întocmit dosar penal.

Biroul de Presă al IPJ Harghita a informat că, în cursul zilei de miercuri, în urma exploatării unor date şi indicii obţinute prin activităţi specifice desfăşurate anterior, poliţiştii harghiteni au interceptat în traficul rutier, pe raza municipiului Odorheiu Secuiesc, un localnic de 29 de ani, bănuit că deţine un permis de conducere suspect de contrafacere, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Președintele Klaus Iohannis vrea restricții mai dure pentru București, în weekend: ‘Vor trebui schimbate orele de deschidere și pentru magazine și pentru mall-uri’

Tânărul a fost depistat pe strada Kossuth Lajos din municipiul Odorheiu Secuiesc, moment în care a prezentat pentru control un permis de conducere, despre care a recunoscut că a fost "cumpărat".

De asemenea, în timpul efectuării verificărilor, poliţiştii au observat că bărbatul avea un comportament specific persoanelor care au consumat substanţe halucinogene, motiv pentru care acesta a fost condus la Spitalul Municipal Odorheiu Secuiesc, unde i s-au recoltat probe biologice.

Înscrisul a fost ridicat în vederea continuării cercetărilor, fiind întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de conducere fără permis şi conducere sub influenţa unor substanţe psihoactive.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.