Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un șofer de autobuz, eroul zilei! A lăsat volanul și i-a salvat viața unui bărbat care se prăbușise pe trotuar / VIDEO

Sofer de autobuz Constanța

Un șofer de autobuz din Constanța este eroul zilei, după ce, joi dimineață, a lăsat volanul și a coborât fără să stea pe gânduri pentru a acorda primul ajutor unui bărbat care s-a prăbușit pe trotuar, lângă soția sa.

 

Pe pagina de Facebook a CT Bus, povestea completă a fost dezvăluită, iar evenimentul a fost surprins de camerele de supraveghere. În această dimineață de joi, aproape de ora 8.00, pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu din Constanța, în apropierea Casei de Cultură, Liviu Apostol, șoferul autobuzului de pe ruta 100 a CT BUS, a remarcat un bărbat căzut pe trotuar, însoțit de soția sa care era îngrijorată.

Fără ezitare, șoferul a oprit autobuzul și a coborât în grabă să acorde primul ajutor. În prima fază, l-a întors pe bărbat cu fața în sus, apoi a început să îi facă masaj cardiac și respirație gură la gură. În scurt timp, câțiva trecători s-au adunat în jurul lor, iar unul dintre ei a sunat la numărul de urgență 112. După trei minute tensionate, bărbatul a deschis ochii, semn că intervenția lui Liviu a avut succes. Cu ajutorul celor prezenți, l-au întors pe o parte și au așteptat sosirea ambulanței.

Un bărbat a fost resuscitat de un șofer de autobuz, în Constanța

 

După ce situația s-a stabilizat, Liviu s-a întors la volan și și-a condus pasagerii la destinație, demonstrând aceeași siguranță și calm de care a dat dovadă în momentul salvării vieții. Reprezentanții CT Bus au transmis că sunt mândri de curajul și devotamentul șoferului lor.

Mai târziu, reprezentanții Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Constanța au confirmat că bărbatul salvat de șoferul constănțean a suferit o lipotimie și că intervenția promptă a lui Liviu Apostol a fost crucială pentru recuperarea acestuia.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.