Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un şofer din Craiova a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce fost prins la volan având o alcoolemie de 2,97 g/l şi fără a avea permis

brasov metropolitan
alcooltest

Un şofer din Craiova a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce fost prins la volan având o alcoolemie de 2,97 g/l şi fără a avea permis, conform news.ro.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj au anunţat că un bărbat de 51 de ani din Craiova este cercetat pentru comiterea infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.
“În cursul zilei de 14 martie, poliţiştii l-au depistat pe bărbat în timp ce conducea un autoturism pe strada Pelendava, din municipiul Craiova, fără a poseda permis de conducere valabil pentru nicio categorie de autovehicule. De asemenea, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1.10 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la o unitate medicală în vederea prelevării de mostre biologice, unde a reieşit o concentraţie de 2.97 g/l alcool pur în sânge”, au precizat poliţiştii.
El a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind dus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj.
Bărbatul a fost prezentat instanţei care a dispus arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.