Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un șofer teribilist fără permis gonea pe șosea cu peste 60 de km/h față de viteza admisă de lege

facebook.com
soferi

Un şofer care a fost depistat conducând cu 60 de km/h peste viteza admisă în zonă a fost sancţionat contravenţional şi cu suspendarea permisului de conducere pentru 90 de zile, dar ulterior poliţiştii au descoperit că acesta avea deja permisul suspendat din luna mai, a informat, marţi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea, relatează Agerpres.

"La data de 6 septembrie, ora 19,13, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Panciu au depistat un bărbat de 38 de ani, din oraşul Panciu, în timp ce conducea un autoturism pe DN 2D, în zona localităţii Burca, într-o zonă cu limitare de viteză 90 km/h, cu viteza de 155 km/h. Conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional, fiind aplicată şi măsura complementară de suspendare a exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 90 de zile", a precizat IPJ Vrancea.

Potrivit Poliţiei, în urma verificărilor efectuate, la data de 7 septembrie poliţiştii au stabilit faptul că bărbatul, deşi avea permisul de conducere asupra sa, nu avea dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice în perioada 24 mai - 20 septembrie.

În cauză a fost întocmit dosar penal.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.