Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un spectacol cu Ion Caramitru şi Horaţiu Mălăele încheie stagiunea estivală Best Summer Art Fest

https://www.ziuaconstanta.ro/diverse/stiri-calde/in-constanta-se-reorganizeaza-traficul-pentru-piesa-lui-horatiu-malaele-606414.html
Horațiu Mălăele

Un spectacol cu Ion Caramitru şi Horaţiu Mălăele încheie, la sfârşitul acestei săptămâni, stagiunea estivală Best Summer Art Fest de la Constanţa. Show-ul “Caramitru-Mălăele - câte-n lună şi în stele” este programat pentru 4 septembrie, de la ora 20.30, la Teatrul de Vară Soveja, potrivit news.ro.

Teatrul de Stat Constanţa a transmis, miercuri, printr-un comunicat de presă, că spectacolul care încheie seria de evenimente culturale în aer liber desfăşurate în această vară la Constanţa este “Caramitru-Mălăele - câte-n lună şi în stele”, un show în care cei doi actori sunt acompaniaţi de Adrian Naidin.

“Spectacolul este mereu altul, ritmul este diferit, umorul tot mai spumos şi ingeniozitatea tot mai evidentă. Amintirea vremurilor trecute este adusă în scenă de un Caramitru care recită răscolitor, imaginând, cu inteligenţă şi iscusinţă, răspunsuri pe măsură unui Horaţiu Mălăele vulcanic, irezistibil şi de un haz efervescent, cei doi avându-i martori pe Shakespeare, Eminescu sau Topârceanu. Dialogul este întregit de replicile muzicale pline de căldură şi culoare ale violoncelistului Adrian Naidin. Cu vocea sa deosebită şi tehnica desăvârşită, Adrian Naidin i-a impresionat întotdeauna pe iubitorii de muzică. Sună ca o întreagă orchestră uneori, iar alteori pictează sau şopteşte versuri”, se arată în comunicatul Teatrului de Stat Constanţa.

Citește și: Dorel Căprar, pretinsul 'PROPRIETAR' al posturilor publice vacante din județ, aspiră la fotoliul primăriei Arad - Lista completă a candidaților pentru arădeni

Biletele la spectacol pot fi achiziţionate fie online, prin platforma www.mystage.ro, fie de la casa de bilete a Teatrului de Stat Constanţa. Programul casei de bilete este miercuri – duminică, orele 9:00 – 12:00, 16:00 – 21:00.

Stagiunea Estivală Best Summer Art Fest - BE.SAFE -– Constanţa 2020 a fost organizată de Teatrul de Stat Constanţa, cu sprijinul Consiliului Judeţean Constanţa şi Primăriei Municipiului Constanţa, şi a cuprins evenimente culturale diverse, care s-au desfăşurat în aer liber.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.