Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un spital modular ATI ar putea fi construit la Piatra Neamț cu ajutorul Asociației Dăruiește Viață

www.informateca.ro
Spital modular

Reprezentanții Asociației Dăruiește Viață strâng fonduri pentru construirea unui spital modular ATI, cu toate facilitățile necesare, chiar în curtea Spitalului Județean în care a avut loc incendiul de la secția pentru bolnavi Covid în stare gravă, anunță Mediafax.

Reprezentanții Asociației Dăruiește Viață vor să construiască la Piatra Neamț un spital modular ATI. Ei strâng fonduri și anunță că donațiile pot fi făcute prin sms sau prin redirecționarea procentului de 20% din impozitul pe venit sau pe profit. Spitalul va avea toate dotările necesare.

Citește și: Noua tulpină Covid, prezentă deja în România? Valeriu Gheorghiță nu exclude posibilitatea: 'Nu știm, dar orice este posibil' - VIDEO

„Spitalul Modular 2 Piatra Neamț va cuprinde: 18 paturi, grupate în 3 saloane și o rezervă de tip izolator, filtre pacienți, zonă de donning și doffing pentru personalul medical, laborator de analize medicale și sterilizare, depozite materiale, vestiare, grupuri sanitare, post supraveghere, cameră gardă, platformă tehnică pentru amplasarea CTA-urilor și chillerelor și spațiu tehnic pentru rețelele de fluide medicale. Spitalul va beneficia de centrală de tratare a aerului și rețea de gaze medicale, esențiale oricărei secții de terapie intensivă”, au anunțat reprezentanții Asociației Dăruiește Viață.

Secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean Piatra Neamț a ars în întregime în urma incendiului din noiembrie 2020.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.