Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un sucevean este cercetat penal, sub control judiciar, după ce a agresat un poliţist

axanews.ro
amenzi amenda politia

Un sucevean este cercetat penal, sub control judiciar, după a agresat fizic un poliţist pe raza localităţii Grămeşti, a informat, luni, Biroul de presă al Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, notează Agerpres.

Potrivit procurorilor, luni s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpatul U.D.C., pentru săvârşirea infracţiunilor de ultraj, constând în aceea că, pe 12 iulie, în timp ce persoanele vătămate, S. A. şi O. R., agenţi de poliţie în cadrul Secţiei 13 Poliţie Rurală Bălcăuţi, se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe raza comunei sucevene Grămeşti au fost ameninţaţi cu acte de violenţă şi cu moartea, de către U.D.C., iar agentul de poliţie S. A. a fost lovit cu piciorul în zona capului şi a umărului, în timp ce se afla la volanul autospecialei de poliţie de către inculpatul aflat pe bancheta din spate a autoturismului.

Sursa citată a precizat că, în cauza aflată pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi, s-a dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a suspectului. Ulterior, faţă de inculpatul U.D.C. s-a dispus de către procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi luarea măsurii controlului judiciar pe o durată de 60 de zile.

Cercetările continuă în cauză, în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi stabilirii răspunderii judiciare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.