Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un supercomputer a prezis clasamentul final din Premier League. Cine se află pe primul loc

Premier League

Man Utd, Liverpool, Leicester, West Ham și Chelsea sunt echipele care se vor lupta pentru un loc în top patru și inclusiv pentru dreptul de a participa în Liga Campionilor în sezonul viitor, conform unui supercomputer care a prezis clasamentul în Premiere League, la finele lunii mai.

Conform Daily Mirror, supercomputerul a prezis că Liverpool se va „strecura” pe locul 4, la egalitate de puncte cu West Ham United, dar cu un golaveraj mai bun, potrivit mediafax.ro.

Citește și: Daniel Ghiță, atacat dur: ‘Când nu doarme, face circ! Dovada clară’

The Reds au întrerupt weekendul trecut șirul meciurilor fără victorie, iar conform previziunilor vor realiza până la finalul sezonului 66 de puncte, la fel ca și West Ham United, însă vor avea +23 la golaveraj, în timp ce West Ham doar +16.

Cursa pentru un loc ce permite participarea în Champions League e acerbă, printre pretendente numărându-se și Manchester United, Leicester sau Chelsea.

Manchester United și Leicester se află acum pe locurile 2 și 3, așa că sunt cel mai bine plasate pentru a termina pe primele patru locuri.

Conform predicțiilor supercomputerului, niciuna dintre ele nu se va apropia Manchester City, care se preconizează că va deveni campioană cu 98 de puncte, la o distanță considerabilă de 32 de puncte față de Liverpool. United și Leicester vor rămâne totuși pe locurile actuale și își vor sigura locul în Liga Campionilor.

Sub Liverpool se preconizează că situația va fi mult mai strânsă, doar trei puncte separând locul 4 de locul 9, ce va fi ocupat de Everton. Totenham, care în decembrie dădea impresia că s-ar putea angaja în lupta pentru titlu, va termina pe 8, sub Aston Villa, care va fi pe 7.

Chelsea, care spera că noul antrenor Thomas Tuchel îi va propulsa în Liga Campionilor, va termina doar pe locul șase.

La celălalt capăt al clasamentului, în ciuda faptului că pare să își revină, Fulham se preconizează că va retrograda, urmând să termine pe locul 18, deasupra celorlalte două retrogradate, West Brom și Sheffield United.

Brighton se va salva și își va asigura un nou sezon în PL, terminând pe locul 17 cu 33 de puncte, la șase puncte distanță de Fulham.

Newcastle, al cărui manager Steve Bruce este supus unei presiuni crescânde, va termina totuși pe locul 16.

Arsenal (10), Wolves (11), Leeds (12) și Southampton (13) se vor plasa în zona mediană a clasamentului, înaintea lui Crystal Palace și Burnley, despre care se preconizează că vor termina pe locul 14 și respectiv pe 15.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.