Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un supraviețuitor al masacrului din Hanau oferă mărturii cutremurătoare - Ce striga atacatorul în timp ce secera oameni nevinovați

DPA
germania polizei

Un tânăr care a supraviețuit masacrului din Hanau, în care au fost ucise zece persoane, a oferit mărturii cutremurătore despre clipele de teroare trăite, relatează Al Jazeera.

"Inițial, am auzit cinci sau șase focuri de armă, apoi l-am văzut intrând în local. Luam masa cu toţii în acel moement. Eram în jur de 10 - 12 persoane în local. Două, trei sau patru persoane au reuşit să supravieţuiască. Eu am fost unul dintre cei care au scăpat", a declarat Muhammed, potrivit sursa citată.

Deşi a fost împuşcat, tânărul a reuşit să supravieţuiască atacului terorist. A povestit, cu lacrimi în ochi, clipele de groază prin care a trecut, privind neputincios cum îi sunt uciși prietenii.

Citește și: El este românul care a fost UCIS în atacul din Germania: Familia nu are bani să îl aducă în țară, iar MAE nu a luat legătura cu ea

"A intrat printr-o parte a localului și i-a ucis pe toți. A venit apoi în zona unde ne aflam noi şi a început să tragă. S-a aplecat și a început să tragă spre noi. M-am ascuns în spatele unui zid, dar m-a împușcat în umăr. Am căzut peste cineva, apoi altcineva a căzut peste mine și altcineva peste. Bărbatul peste care am cazut avea o gaură în gât. I-am spus că este împușcat și mi-a zis: 'Frate, nu îmi mai simt limba. Nu pot să respir!'.

„Atacatorul trăgea în timp ce striga să ne spunem ultima rugăciune, dar nimeni nu a răspuns. Apoi a fugit", este mărturia cutremărătoare a tânărului supraviețuitor al atacului din Hanau.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.