Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un suspect a fost reținut după găsirea unui picior uman în comuna constănțeană Istria

picior_1

Polițiștii constănțeni au reținut un suspect după ce un picior uman a fost descoperit, luni dimineață, în comuna Istria, fiind vorba despre o crimă comisă de către un amic al celui decedat informează mediafax.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, crima ar fi avut loc vineri seară, după o ceartă izbucnită în urma consumului de alcool. Victima și suspectul erau prieteni de pahar, dar vineri seară, între cei doi a izbucnit o ceartă, iar agresorul și-ar fi omorât tovarășul de pahar, lovindu-l cu un topor în cap. Când și-a dat seama ce a făcut, el a încercat să scape de cadavru și a încercat inițial să-l incendieze, dar pentru că nu a reușit să distrugă astfel urmele crimei, a îngropat cadavrul chiar în curtea casei sale.

Trupul a fost însă îngropat superficial, astfel că niște câini, cel mai probabil, l-au dezgropat și au rupt bucata de picior. Cum curtea respectivă nu avea un gard împrejmuitor, piciorul a fost cărat de animale pe o distanță de aproximativ 30 de metri, unde a fost abandonat, fiind descoperit de un trecător luni dimineață. Ulterior, anchetatorii au găsit și restul trupului, îngropat în curtea casei din apropiere.

Trupul victimei, care avea 49 de ani, a fost dus la morgă, pentru necropsie. Suspectul, în vârstă de 62 de ani, și-ar fi recunoscut fapta, precizând că a fost un gest de autoapărare, fiind atacat cu un cuțit de către victimă. Ancheta este în curs de desfășurare, anchetatorii urmând să stabilească și încadrarea faptei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.