Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un tablou de Rembrandt va fi expus, în premieră, la Muzeul Ashmolean din Oxford, după aproximativ 400 de ani de când a fost creat

BBC News
rembrandt

Un tablou de Rembrandt recent descoperit va fi expus pentru prima dată după aproximativ 400 de ani de când a fost creat, informează BBC.

„Let The Little Children Come To Me”, despre care se crede că a fost pictat în jurul anului 1627, va putea fi văzut la Muzeul Ashmolean din Oxford ca parte a expoziţiei „Young Rembrandt”, potrivit News.ro.

Citește și: Scandal-monstru în Poliție! Pe cine ar proteja Marcel Vela – Reacție dură, după articolul Bugetul.ro

Pictura a fost descoperită în 2014 de dealerul de artă şi istoricul olandez Jan Six, care a cumpărat-o pentru 1,5 milioane de euro la o licitaţie unde a fost prezentată ca „lucrare din şcoala olandeză”. El a identificat în fundalul tabloului un autoportret al pictorului.

Expoziţia va fi centrată pe primii ai din cariera lui Rembrandt Harmenszoon van Rijn, 1624 - 1634. Vor fi expuse 31 de lucrări ale lui, 13 ale unor contemporani ai săi şi 90 de desene din colecţii private.

Citește și: El este românul care a fost UCIS în atacul din Germania: Familia nu are bani să îl aducă în țară, iar MAE nu a luat legătura cu ea

Între exponate se vor afla „The Spectacles Seller” (1624-1625) şi „Jeremiah Lamenting The Destruction Of Jerusalem” (1630) ale lui Rembrandt.

„Young Rembrandt” va fi deschisă între 27 februarie şi 7 iunie în John Sainsbury Exhibition Galleries.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.