Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un tânăr a fost imobilizat de poliţişti în plină stradă, la Galați, după ce s-a certat cu aceştia din cauza unei amenzi

112 politia politie

Un tânăr a fost imobilizat de poliţişti în plină stradă, la Galați, după ce s-a certat cu aceştia din cauza unei amenzi. Iniţial, el ra reușit să fugă, dar a fost prins rapid de poliţişti şi jandarmi. Scenele au fost filmate cu un telefon mobil, anunță MEDIAFAX.

Scandalul s-a produs zilele trecute pe unul dintre bulevardele oraşului Galaţi.

Un tânăr a fost amendat de poliţişti deoarece nu a respectat prevederile ordonanţelor militare. În timp ce filmează cu telefonul mobil, tânărul le cere explicaţii poliţiştilor şi jandarmilor.

„Păi de ce să plătesc sancţiune frate? Uite, am declaraţie, eu vin dinspre Movilei. Păi, voi îmi daţi amendă 20 de milioane. Cât? 10.000 de lei? Băi, dar cum să-mi dai 20 de milioane când eu vin de la muncă şi am declaraţie”, se aude vocea tânărului în timp ce este rugat de poliţişti şi jandarmi să urce în maşină şi să plece acasă.

Citește și: Ludovic Orban a făcut anunțul! În ce condiții vor fi deschise mall-urile

Cetăţeanul nu se lasă, le cere explicaţii poliţiştilor pe un ton ridicat şi apoi înjură.

Imediat, poliţiştii îl imobilizează pentru a-l duce la secţie, iar tânărul mai are timp doar să-i dea telefonul mobil prietenului său căruia îi cere să filmeze.

În discuţii intră şi prietenul scandalagiului care este împins de poliţişti pentru a intra în maşină. Asta în timp ce bărbatul imobilizat reuşeşte să fugă.

În scurt timp, el este imobilizat din nou de poliţişti.

„Băi frate, nu-l puneţi pe jos, e ud. Ce treabă ai tu cu telefonul meu, eu vreu să filmez, ia mâna de pe telefon... Nu am voie să merg pe stradă, cum asta? Şi cine mai merge acum acasă? Băi frate, ce urât face şi ăla, a fugit”, spune prietenul în timp ce filmează scenele.

Citește și: PSD a depus moțiune simplă împotriva ministrului de Finanţe: ‘Virusul Cîţu a infectat economia naţională’

Poliţiştii au explicat că bărbatul a fost amendat cu 20.000 de lei pentru că nu avea o declaraţie pe propria răspundere completată corespunzător.

De asemenea, tânărul a fost amendat cu 1.450 de lei pentru că nu a respectat indicaţiile poliţiştului rutier şi a rămas fără permisul de conducere timp de 30 de zile.

„Autoturismul, la volanul căruia se afla un bărbat, de 34 de ani, din municipiul Galaţi, a fost observat trecând de mai multe ori prin zonă. A fost oprit de poliţişti şi, cu ocazia controlului documentelor, bărbatul a prezentat o adeverinţă de angajator, precizând totodată, că a mers la cumpărături în mai multe locuri. Nu a putut prezenta însă, o declaraţie pe proprie răspundere, completată în mod corespunzător. În momentul în care a fost sancţionat, a adresat injurii organelor de politie, fiind imobilizat şi condus la secţie. A fost sancţionat contraventional cu suma de 20.000 de lei pentru nerespectarea prevederilor Ordonanţei Militare 3/2020, şi cu suma de 1450 de lei pentru nerespectarea indicaţiilor poliţistului rutier şi pentru refuzul nejustificat de a înmâna permisul de conducere.Totodată, i-a fost reţinut permisul de conducere pentru 30 de zile”, au anunţat reprezentanţii IPJ Galaţi.

Citește și: Victor Ponta anunță potopul: De ce ne spun dl Iohannis, Orban și Cîțu că stăm foarte bine economic?

Poliţiştii l-au sancţionat şi pe tânărul care a filmat scenele. Acesta a primit o amendă în valoare de 2.000 de lei pentru nerespectarea dispoziţiilor Ordonanţei Militare 3/2020.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.