Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un tânăr băut, fără permis, care conducea un autoturism furat, a fost urmărit de poliţişti pe DN1

ipj cluj
Poliția

Un şofer de 26 de ani a fost urmărit, miercuri dimineaţa, de poliţiştii şi jandarmii braşoveni, timp de mai multe minute, după ce refuzat să oprească la filtrele constituite pe raza judeţelor Braşov şi Prahova, pentru a-l opri, după ce fusese primit un apel la 112 prin care o persoană reclama faptul că acesta ar conduce sub influenţa alcoolului.

Conform IPJ Braşov, apelul la 112 a fost primit în jurul orei 5,50, iar apelantul sesiza faptul că un autoturism care se îndreaptă dinspre Predeal spre Braşov ar fi condus de un şofer care se află sub influenţa alcoolului, conform Agerpres.ro.

Citește și: VERDICT POLITIC cu Dana Budeanu, Episodul 6: 'Nu mai sunaţi, nu mai interveniţi în niciun fel. Se numeşte trafic de influenţă' (VIDEO)

"Poliţişti din cadrul Secţiei 4 Braşov şi de la poliţia municipiului Săcele, precum şi un jandarm din cadrul IJJ Braşov au constituit filtre rutiere în zona Dârste (la ieşirea spre Predeal din Braşov n.r.) pentru a-l opri. La vederea echipajelor, conducătorul auto a schimbat direcţia de deplasare, îndreptându-se spre Predeal, apoi spre judeţul Prahova. Echipajele de Poliţie, având în funcţiune semnalele acustice şi luminoase ale autospecialelor, au procedat la urmărirea autovehiculului în cauză. Conducătorul auto a trecut de două filtre ale IPJ Prahova, în Buşteni şi Sinaia, fiind oprit de poliţişti din cadrul IPJ Braşov pe un drum forestier de pe raza staţiunii Sinaia", se arată într-o informare a IPJ Braşov.

La testarea şoferului, un tânăr de 26 de ani, din Sibiu, acesta avea alcoolemia de 0.66 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind dus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice.

În urma verificărilor efectuate de poliţiştii braşoveni în baza de date, aceştia au constatat că tânărul nu deţine permis de conducere eliberat de autorităţile române. Mai mult, autoturismul la volanul căruia se afla ar fi fost sustras de pe raza oraşului Predeal.

Cercetările în acest caz sunt continuate în cadrul unui dosar penal, sub coordonarea unui procuror, a menţionat sursa citată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.