Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un tânăr băut şi drogat a fost reţinut după ce a provocat un accident soldat cu doi morţi

dosare

Un tânăr de 24 de ani a fost reţinut de poliţişti după ce a provocat, la ieşirea din Gherla spre Dej, un accident rutier care s-a soldat cu doi morţi, potrivit Agerpres.

"La data de 21 octombrie a.c., în jurul orei 21,00, poliţiştii au fost sesizaţi despre un accident rutier produs pe DN1C - E576, la ieşire din municipiul Gherla spre Dej. Din primele cercetări efectuate la faţa locului a rezultat faptul că un tânăr, de 24 de ani, care circula cu autoturismul în direcţia municipiului Dej, s-ar fi angajat într-o depăşire neregulamentară, intrând în coliziune cu un autoturism care circula în aceeaşi direcţie de mers, condus de un bărbat de 67 de ani, din municipiul Dej. În urma evenimentului, în cazul bărbatului de 67 de ani şi a pasagerei aflate în autoturismul acestuia, de 63 de ani, medicii au aplicat manevre de resuscitare, însă, din nefericire, s-a pronunţat decesul acestora", se arată într-o informare trimisă, duminică, de IPJ Cluj.

Potrivit sursei citate, testarea cu aparatul etilotest a tânărului de 24 de ani a indicat o alcoolemie de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat.

"Tânărul de 24 de ani a fost testat şi cu aparatul pentru detectarea substanţelor psihoactive, reieşind indicii cu privire la prezenţa acestora. Menţionăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală pentru recoltarea de mostre biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanţe interzise. Totodată, în baza probatoriului administrat, poliţiştii au dispus reţinerea acestuia pentru 24 de ore", arată IPJ Cluj.

Cercetările sunt continuate pentru săvârşirea infracţiunilor de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe şi ucidere din culpă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.