Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un tânăr care deţine permis de numai o lună, s-a ales cu o amendă de 2.900 de lei, după ce a fost depistat circulând cu 135 de km/h în localitate

Politia Română
politist amenda circulatie

Un tânăr de 19 ani din judeţul Galaţi, care deţine permis de numai o lună, s-a ales cu o amendă de 2.900 de lei şi suspendarea dreptului de a conduce pentru patru luni, după ce a fost depistat circulând cu 135 de km/h în localitate, informează, sâmbătă, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Galaţi, conform Agerpres.

Potrivit sursei citate, poliţiştii Biroului Drumuri Naţionale şi Europene au oprit în trafic pe DN 25, în comuna Lieşti, un autoturism pe care aparatul radar îl înregistrase circulând cu 135 de km/h, pe un tronson de drum cu viteză maximă legală admisă 50 de km/h.

La volanul autoturismului, au identificat un tânăr de 19 ani, din comuna Lieşti, în urma verificărilor constatând că aceasta avea permis de conducere din data de 31 martie 2022.

Tânărul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 2.900 de lei şi suspendarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de patru luni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.