Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un tânăr de 17 ani din Bistriţa-Năsăud şi-a pierdut viaţa după ce a intrat cu motocicleta în două maşini

infooradea.ro
motocicleta accident

Un tânăr de 17 ani din comuna Ilva Mică şi-a pierdut viaţa, marţi seara, după ce a intrat cu motocicleta în două autoturisme ce se deplasau din sens opus, pe DN 17D, potrivit informaţiilor transmise de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Bistriţa-Năsăud.

Tânărul nu deţinea permis de conducere.

"În această seară, poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei oraşului Năsăud au intervenit la un accident de circulaţie produs pe Drumul Naţional 17D, între Feldru şi Ilva Mică. Din primele date, un tânăr de 17 ani, din Ilva Mică, în timp ce se deplasa cu o motocicletă pe direcţia Feldru către Ilva Mică, a intrat în coliziune cu două autoturisme ce se deplasau din sens opus. În urma impactului, tânărul a fost rănit, fiind ulterior constatat decesul acestuia de către echipajele medicale. Şoferii celor două autoturisme, doi bărbaţi de 71 şi 53 de ani, din Rebra şi Sângeorz Băi, nu au fost răniţi în urma accidentului, fiind ulterior testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative", a comunicat IPJ, potrivit Agerpres.

În cauză a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi conducerea unui autovehicul fără permis de conducere.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.