Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un tânăr de 19 s-a îmbătat și a zburat cu BMW-ul printr-un sens giratoriu și s-a oprit în zidul unui imobil

Un tânăr în vârstă de 19 ani din judeţul Neamţ, care a urcat beat la volanul unui autoturism, pe străzile din Braşov, nu a observat la timp un sens giratoriu, iar maşina pe care a conducea a traversat spaţiul verde al rondului şi s-a oprit în zidul unui imobil. Poliţiştii, care au constatat că şoferul are alcoolemie de 0,78 în aerul expirat, au deschis dosar pe numele acestuia.

Potrivit datelor furnizate duminică de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Braşov, accidentul a avut loc sâmbătă dimineaţă, în sensul giratoriu dintre străzile Saturn şi Zizinului din municipiul Braşov.

Ajuns în sensul giratoriu la volanul unui BMW, tânărul şofer a intrat pe spaţiul verde al rondului amenajat în intersecţie, a trecut peste acesta şi s-a oprit în peretele unui imobil, scrie news.ro.

„La volanul autovehiculului a fost identificat un tânăr în vârstă de 19 ani, domiciliat în judeţul Neamţ, despre care s-a stabilit, în urma testării alcoolemiei din aerul expirat, că se afla sub influenţa alcoolului, având o alcoolemie de 0,78 mg/l. În cauză, faţă de probatoriul existent, poliţiştii au întocmit dosar penal, în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, dosarul fiind instrumentat sub coordonarea unui procuror de caz, în care se va propune soluţie legală la finalizarea cercetărilor”, a transmis IPJ Braşov.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.