Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un tânăr de 22 de ani s-a înecat la Saturn -El a fost scos din mare de salvamari în stop-cardio-respirator, iar cadrele medicale au făcut manevre de resuscitare

Agerpres.ro
Giurgiu inecat

Un tânăr de 22 de ani s-a înecat, luni dimineaţă, la Saturn, el fiind scos din mare de salvamari în stop cardio-respirator, iar cadrele medicale au făcut manevrele de resuscitare, fără succes însă. Salvamarii avertizează că marea este agitată şi curenţii puternici şi îi sfătuiesc pe turişti să nu se aventureze în larg, potrivit news.ro.

Oana Manoilă, subofiţer tehnic principal în cadrul Compartimentului de Informare şi Relaţii Publice al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, a declarat că pompierii au fost solicitaţi pentru a acorda primul ajutor unui bărbat scos inconştient din apă.

"Pompierii militari au fost solicitaţi de salvamarii din staţiunea Saturn să intervină pentru acordarea primului ajutor unui bărbat scos din mare de aceştia. Au fost alocate şenilata, o ambulanţă SMURD, precum şi elicopterul SMURD. Victima, un bărbat de 22 de ani, se afla în stop cardio-respirator”, a declarat Oana Manoilă.

În ciuda eforturilor depuse de cadrele medicale, a fost constatat decesul tânărului.

Salvamarii au afirmat că doi tineri s-au aventurat în marea agitată, unul din ei a reuşit să iasă singur la mal, celălalt fiind găsit şi adus de către ei.

Salvamarii avertizează că marea este agitată, curenţii sunt puternici şi îi sfătuiesc pe turişti să nu se aventureze în larg.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.