Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un tânăr de 26 de ani a fost arestat pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor

shutterstock.com
condamnare justitie ciocanel

Tribunalul Maramureş a dispus, vineri, arestarea preventivă pentru 30 de zile a unui inculpat în vârstă de 26 de ani, cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, nerespectarea regimului materialelor explozive şi contrabandă, a informat preşedintele instituţiei, judecătorul Alexandru Lucian Verdeş.

Totodată, instanţa a respins cererea formulată de inculpat, prin apărător ales, de luare a măsurii controlului judiciar, potrivit agerpres.ro.

"Pentru a dispune măsura arestării preventive a inculpatului, instanţa a reţinut că în data de 21.07.2021, în jurul orei 16.15, în cadrul unui control efectuat în trafic de organele de poliţie, asupra autoturismului pe care acesta îl conducea au fost descoperite, ascunse sub capitonajul caroseriei, o pungă din material plastic care conţinea două corpuri de grenadă aparent ofensive, un sistem metalic de iniţiere a grenadei, prevăzut cu pârghie şi inel, şi 11 cartuşe cu glonţ cu capsele nepercutate, toate prevăzute cu proiectile de fabricaţie industrială. Ulterior, în data de 22.07.2021, la domiciliul bunicii inculpatului a fost găsit un număr de 8.500 pachete de ţigări de diferite mărci, ambalate în 20 de colete, învelite cu folie, specific activităţii de contrabandă", a spus Alexandru Lucian Verdeş.

Potrivit sursei citate, inculpatul a contestat hotărârea Tribunalului Maramureş, dosarul urmând a fi înaintat Curţii de Apel Cluj pentru soluţionarea căii de atac.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.