Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un tânăr de 27 de ani s-a urcat beat la volan și a provocat un accident spectaculos: a intr într-un cap de pod și s-a răsturnat în afara părții carosabile

accident bun

Un tânăr de 27 de ani din Brăila, în timp ce conducea o maşină pe DE87 pe Şoseaua de Centură a municipiului, a intrat într-un cap de pod şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile, accidentul soldându-se cu doi răniţi, informează IPJ Brăila.

Luni dimineaţă, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la faptul că pe DE 87 ar fi avut loc un accident rutier, conform Agerpres.

"Poliţiştii au stabilit faptul că un tânăr, în vârstă de 27 de ani, din Brăila, în timp ce conducea un autoturism pe DE 87, între DN 23 şi DN 22, ar fi pierdut controlul volanului, a lovit un cap de pod după care s-a răsturnat în afară părţii carosabile. În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală a şoferului şi a pasagerului, un tânăr în vârstă de 25 de ani, din Brăila, ambii fiind transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul indicând o valoare de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat", se arată într-un comunicat de presă remis de IPJ Brăila.

În cauză a fost întocmit dosar penal şi sunt continuate cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă şi conducerea sub influenţa alcoolului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.