Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un tânăr din Botoșani a furat bunuri în valoare de peste 65.000 de lei

benzina, motorina, combustibil

Două locuinţe ale unui tânăr de 23 de ani au fost percheziţionate de poliţiştii din Botoşani într-un dosar de furt calificat, a declarat, miercuri, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean, Delia Nenişcu, informează Agerpres.

Potrivit sursei citate, percheziţiile au vizat două case de pe raza localităţilor Dobârceni şi Mihălăşeni, unde tânărul ar fi putut ascunde bunurile în valoare de peste 65.000 de lei furate de pe raza oraşului Ştefăneşti.

"Persoana în cauză, cercetată sub aspectul comiterii a trei infracţiuni de furt calificat, ar fi sustras împreună cu alte persoane necunoscute, în nopţile de 16 spre 17 ianuarie 2021, 22 spre 23 ianuarie 2021 şi 30 spre 31 ianuarie 2021, mai multe bunuri reprezentând scule electrice, motorină şi produse agricole, dintr-o magazie aparţinând persoanei vătămate, un bărbat de 23 ani din oraşul Ştefăneşti, cauzându-i un prejudiciu în valoare totală estimată la peste 65.000 lei. Cu prilejul percheziţiilor la locaţiile vizate au fost identificate şi ridicate în vederea continuării cercetărilor mai multe mijloace materiale de probă care prezintă interes în cauză", a precizat Nenişcu.

Citește și: Europenii pot mânca viermi în siguranță! UE a aprobat utilizarea lor: pot fi puși chiar și în pâine

Bărbatul bănuit de furt a fost reţinut pentru 24 de ore. El urmează să fie prezentat, miercuri, în faţa magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.