Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un tânăr este anchetat, după ce ar fi agresat doi angajaţi ai unui centru de plasament în care era internat

arestat

Doi angajaţi ai Centrului de plasament din oraşul Beclean, un bărbat şi o femeie, au fost agresaţi de un tânăr de 16 ani, internat în respectiva unitate, pe numele acestuia fiind depusă o plângere la poliţie pentru lovire şi ameninţare, potrivit Agerpres.

Evenimentul s-ar fi petrecut duminică seara, după ce tânărul ar fi revenit în centru în urma unei învoiri. 

"Avem o plângere depusă ieri (luni - n.r.) de un bărbat de 49 ani, cu privire la faptul că ar fi fost agresat de un tânăr internat în centru, de 16 ani. Alaltăieri seara (duminică - n.r.) s-ar fi întâmplat incidentul. Noi facem cercetări pentru lovire şi ameninţare", a declarat marţi, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Bistriţa-Năsăud, Crina Sîrb.

Citește și: Două persoane sunt în comă în urma unui accident rutier petrecut pe DN 24D

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Bistriţa-Năsăud a demarat, la rândul său, o anchetă în acest caz, a confirmat directorul adjunct al instituţiei, Crina Andreica. 

"Am fost informată de şeful de centru că, duminică seara, în urma unei altercaţii cu un tânăr din Centrul de plasament de la Beclean, doi educatori au fost agresaţi fizic. Direcţia a demarat o anchetă în acest sens, urmează să vedem ce s-a întâmplat. Cei doi colegi educatori s-au prezentat astăzi (marţi - n.r.) la Medicina Legală, pentru a-şi scoate certificate medico-legale. Tânărul a mai creat anumite probleme, dar în afara centrului, la şcoală. Educatorii încă nu au dat nicio declaraţie exactă, să spună contextul în care s-a întâmplat, doar că tânărul a fost învoit în afara centrului şi, după ce s-a întors în centru, a recurs la aceste gesturi", a declarat Crina Andreica. 

După eveniment, tânărul a fost transportat cu un echipaj SMURD la o clinică din Cluj-Napoca, pentru tratament psihiatric.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.