Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un tânăr este cercetat pentru vătămare corporală în urma unui accident rutier, iar prietenii acestuia pentru ștergerea probelor

facebook.com
politia

Doi minori de 15, respectiv 17 ani, şi doi tineri cu vârste de 18, respectiv 21 de ani, din comuna Gostinu, judeţul Giurgiu, sunt cercetaţi de poliţişti după ce unul dintre ei a condus un moped încredinţat de un cunoscut fără a poseda permis de conducere, s-a răsturnat cu acesta în afara carosabilului, iar ceilalţi au şters urmele accidentului şi au ascuns mopedul, informează Agerpres.

Citește și: Un hoț care pretindea că este electrician a furat 30.000 de lei din casa unei femei

"Un tânăr de 21 de ani, din localitatea Gostinu, judeţul Giurgiu, în timp ce conducea un moped în localitate, fără a poseda permis de conducere, a pierdut controlul asupra acestuia răsturnându-se în afara părţii carosabile şi autoaccidentându-se. În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea tânărului, ocazie cu care i-a fost acordat primul ajutor de către trei prieteni cu care se afla la momentul respectiv, ulterior fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale", se arată într-un comunicat de presă remis luni de IPJ Giurgiu.

În urma verificărilor, poliţiştii au constatat că "mopedul i-a fost încredinţat spre conducere de către proprietarul acestuia, un tânăr de 17 ani, din comuna Gostinu, judeţul Giurgiu, ulterior fiind ridicat şi ascuns de către acesta, împreună cu încă doi prieteni, de 15 şi 18 ani, ambii din comuna Gostinu, în spatele unei magazii".

În cauză, sunt efectuate cercetări faţă de tânărul de 21 de ani, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducere pe drumurile publice a unui vehicul fără a poseda permis de conducere.

Totodată, proprietarul mopedului, tânărul de 17 ani, este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de încredinţare a unui vehicul unei persoane fără poseda permis de conducere şi modificarea sau ştergerea urmelor accidentului, iar ceilalţi doi prieteni sunt cercetaţi pentru comiterea infracţiunii de modificare sau ştergere a urmelor accidentului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.