Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un tânăr s-a urcat beat la volan și s-a răsturnat cu mașina pe DN 6

haydenhs.com
Sofer beat

Un tânăr în vârstă de 22 de ani, din judeţul Teleorman, este cercetat penal după ce s-a răsturnat cu autoturismul în afara părţii carosabile pe DN 6 Bucureşti-Alexandria, iar poliţiştii au constatat faptul că acesta era sub influenţa băuturilor alcoolice, conform Agerpres.

"Poliţiştii din cadrul Poliţiei oraş Mihăileşti au fost sesizaţi de către un bărbat, prin 112, cu privire la faptul că, pe DN 6, în localitatea Gorneni, judeţul Giurgiu, un autoturism s-a răsturnat în afara părţii carosabile. În temeiul sesizării, la faţa locului s-au deplasat poliţiştii, iar, din primele cercetări, a reieşit faptul că un tânăr, de 22 de ani, din judeţul Teleorman, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 6, pe sensul de mers Bucureşti-Alexandria, s-a răsturnat în afara părţii carosabile, rezultând doar pagube materiale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,68 miligrame la litru alcool pur în aerul expirat, fiind ulterior condus la spital, pentru recoltarea probelor biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei', se arată într-un comunicat de presă, emis joi, de IPJ Giurgiu.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal în care sunt continuate cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.