Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un urs care s-a prins într-un laţ a fost găsit de un paznic de vânătoare, la 500 de metri de locuinţe - Animalul a fost eliberat

bzb.ro
urs casa

Un paznic de vânătoare a găsit, la marginea oraşului Petrila, judeţul Hunedoara, la 500 de metri de locuinţe, un urs care s-a prins într-un laţ. Jandarmii au păzit locul până vineri dimineaţă, când a ajuns un medic veterinar, care a tranchilizat animalul, acesta fiind ulterior eliberat. Poliţiştii au întocmit dosar penal, potrivit news.ro.

Imagini: Amator
”La data de 7 septembrie a.c., în jurul orei 20.05, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Petrila au fost sesizaţi de un paznic de vânătoare despre faptul că în localitatea Petrila, în zona Taia, se află un urs viu, prins într-un laţ. Echipa operativă formată din lucrători din cadrul serviciului Arme, Explozivi, Substanţe Periculoase şi ai Poliţiei Oraşului Petrila, care s-a deplasat la faţa locului, a constatat faptul că în zona Taia, în extravilanul oraşului Petrila, la aproximativ 500 m de locuinţele din acea zonă deluroasă, se află un urs viu, adult,  prins de picior într-un laţ format dintr-o sârmă oţelită”, a transmis IPJ Hunedoara.
Poliţiştii au deschis dosar penal pentru braconaj cinegetic şi continuă cercetările în acest caz.
Potrivit sursei citate, paza locului în care s-a aflat ursul a fost asigurată pe durata nopţii de jandarmi, până vineri dimineaţă, când medicul veterinar sosit la faţa locului a tranchilizat ursul, iar ca urma a examinării  acestuia s-a constat că prezenta o excoriaţie şi edem uşor la piciorul drept din spate, nefiind constatate fracturi sau leziuni incompatibile cu viaţa, astfel că a fost eliberat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.