Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un VIRAL online declanșează războiul politic total la București

bucuresti

O adevărată isterie s-a declanșat pe Facebook după ce o mămică a relatat cum ar fi fost împiedicată să își lase copilul să scrie cu cretă în Parcul Herăstrău. Postarea a fost distribuită masiv pe rețelele de socializare ceea ce a făcut ca primarul general Gabriela Firea să reacționeaze dur pe pagina ei de socializare negând vehement informațiile. Ea acuză PNL că ar fi declanșat o campanie mincinoasă de defăimare a ei. În replică liberalii susțin că primarul general ar trebui să se preocupe de alte probleme.

Vezi și: Cozmin Gușă, atac neașteptat la Cioloș: planul ASCUNS al premierului

Iată mesajul care a declanșat scandalul:

Știați că mai nou, copiii noștri au nevoie de autorizație pentru desenele cu creta?
Aberațiile din țara noastră mă uimesc din ce în ce mai mult! Mai sper încă să fie vorba de o neînțelegere, o exagerare, ceva! :D  
Cristina Milicescu
· București ·

Vezi și: Gabriela Firea: Între RADET și ELCEN este un război politic

ne-am intors din parcul Herastrau, unde copiii au vrut sa deseneze cu creta. un paznic ne-a spus ca nu mai avem voie. contrariata, am sunat la administratia parcului si am aflat ca desenatul cu creta este o activitate in sine, parcul fiind gandit doar pentru plimbari, asa ca trebuie sa facem un protocol de organizare de activitati pe care sa ni-l aprobe primaria capitalei. n-am avut suficiente abilitati de convingere ca e vorba de o creta care se duce la prima ploaie. doamna de la telefon mi-a spus ca desi nu e lege, primaria nu ne mai da voie cu creta pe asfalt in parc. #faracretainparc
”, se spune în respectivul post share-uit masiv pe Facebook.

Citește și: SURSE - Întâlnire secretă între Ponta și Dragnea: obiectiv FABULOS în alegeri

REPLICA primarului general:

Va rog sa distribuiti acest mesaj, cei care sunteti de buna credinta. Va multumesc!

Circula pe FB tot felul de zvonuri, potrivit carora nu ar fi permis copiilor sa deseneze cu creta pe asfalt, in parcurile din Capitala. Este o intoxicare, marca PNL Bucuresti, care a si distribuit, prin gherila de partid, aceasta stire falsa. Nu am dat un astfel de ordin aberant, am si eu copii mici si merg cu ei in parc, inclusiv pentru a desena pe asfalt. Ca sa acopere neregulile patronate de PDL-PNL, in ani de zile in care au avut majoritatea in Consiliul General, precum si in ultimul an dezastruos de guvernare locala, acum se ocupa cu ce le-a mai ramas : sa provoace situatii - capcana, sa imprastie minciuna, ura, dezinformare.

Vezi și: SURSE - Sondajul care complică marile jocuri: PNL, șanse mici să facă Guvernul

Si in decembrie, la parlamentare, romanii le vor spune exact ce le-au transmis in iunie, la locale : nu se poate castiga incredere din scandaluri si campanii de denigrare, fara sa se vina cu solutii si proiecte concrete in favoarea cetatenilor. Nu mor caii cand vor cainii!”, susține Gabriela Firea pa pagina ei de socializare.

În replică liberalii susțin că acuzațiile sunt aiuritoare:

Preşedintele PNL Bucureşti, Cristian Buşoi, a declarat vineri că primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, nu înţelege nimic din ce se întâmplă în primărie, amintind de criza RADET, şi că afirmaţiile ei despre "conspiraţia desenelor pe asfalt" sunt aiuritoare.

"Doamna primar Firea nu înţelege nimic din ce se întâmplă în primărie şi în jurul dumneaei ca primar. Declaraţiile despre conspiraţia desenelor pe asfalt sunt aiuritoare şi dau măsura haosului din planurile şi acţiunile dnei primar general", a spus Buşoi, potrivit unui comunicat de presă remis presei.

Liberalul a adăugat că Bucureştiul are probleme grave, serioase, cum este criza RADET, cum sunt investiţiile din spitale şi are nevoie de oameni serioşi să le rezolve. "Îi reamintesc primarului Firea că bucureştenii riscă să rămână fără apă caldă. Aceasta este problema prioritară a Bucureştiului, nu aiurelile pe care le debitează primarul general", a încheiat Buşoi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.