Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un virusolog chinez CONFIRMĂ teoriile 'conspiraționiștilor': COVID-19, produs în laborator de armata Chinei comuniste

googleusercontent.com
coronavirus

Dezvăluiri bombă care aruncă în aer tot ce se credea despre coronavirus. Li-Meng Yan, virusolog chinez și doctor la Southern Medical University - o universitate afiliată armatei Chinei comuniste, susține că noul coronavirus nu a apărut din natură.

Virusologul a explicat de ce crede cu tărie că noul virus a fost făcut într-un laborator din Wuhan. Li-Meng Yah a dezvăluit, în cadrul unui interviu pentru Fox News, că supervizorul ei de la Universitatea Hong Kong, Leo Poon, i-ar fi cerut încă din luna decembrie să investigheze mai multe cazuri similare cu SARS ce au apărut în China.

Citește și: VERDICTUL unui fost judecător CSM: Obligativitatea de a purta măști în spațiu liber, NELEGALĂ

Ea mai spune că inițial supervizorul ei a sfătuit-o să-și ducă mai departe ancheta, dar că ulterior i-a cerut să păstreze tăcerea. După câteva luni, în luna aprilie, cercetătoarea a fugit în SUA, precizând că se teme de represiunea Chinei comuniste.

Potrivit declarațiilor făcute de virusologul chinez, coronavirusul nu ar trecut direct de la lilieci la oameni, ci e mai probabil să se bazeze pe un virus provenit de la lilieci. Ea mai spune că COVID-19 a fost descoperit și e deținut de armata Chinei comuniste.

Chinezii susțin însă că declarațiile virusologului nu sunt adevărate și neagă descoperirile. La mijloc e un adevărat mister legat de cine spune adevărul, conform Daily Mirror, care arată că cercetătoarea e contrazisă de oficialii chinezi, însă că aceasta ar fi declarat că se teme pentru viața ei și că întreaga ei indentitate ar putea fi ștearsă, iar ea ar putea dispărea. Iar situația din China nu e unică. Și medicii din România care au alte opinii decât cele oficiale sunt contraziși de autorități și cenzurați de platformele precum Facebook sau Youtube.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.