Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Una dintre cele mai cunoscute vedete din presa bulgară a fost UCISĂ, în prima zi de Paște: Poliția a reținut 4 persoane

www.gazetadenavodari.ro
doliu, lumânare

Ministrul bulgar de interne, Mladen Marinov, a anunţat marţi că patru persoane au fost reţinute pentru 24 de ore în legătură cu un accident rutier petrecut duminică şi în care şi-a pierdut viaţa proeminentul jurnalist bulgar Milen Ţvetkov, transmite BTA.

Prima persoană reţinută este un tânăr de 22 de ani, Kristian Nikolov, care conducea un autoturism care a intrat din spate în cel condus de Ţvetkov, în timp ce acesta aştepta la semafor. Tânărul a fost testat ulterior pozitiv pentru consum de canabis şi amfetamine, scrie agerpres.ro.

Citește și: Klaus Iohannis: O relaxare va fi făcută în paşi după 15 mai

Următoarea persoană reţinută este mama tânărului, Desislava Peşeva, a cărei firmă deţine autoturismul Audi Q7 condus de Nikolov. Peşeva este directoarea executivă a companiei producătoare de vinuri şi băuturi spirtoase Vinprom Karnobat, fiind parteneră de afaceri cu un anume Minio Staikov, reţinut acum un an şi jumătate pentru presupusă implicare în fraudă cu TVA şi fonduri europene. Poliţia economică bulgară verifică acum şi modul în care a fost achiziţionat autoturismul implicat în accident, a precizat ministrul.

Celelalte două persoane reţinute sunt un alt tânăr de 24 de ani şi prietena sa, pasageri în maşina condusă de Nikolov, tânărul de 24 de ani fiind fiul unui deputat GERB, partidul aflat la guvernare în Bulgaria, Lucezar Ivanov.

Citește și: Marcel Ciolacu laudă munca aleșilor locali social-democrați: Contribuția aleșilor locali PSD a #dublat capacitatea de testare a României

Jurnalistul Milen Ţvetkov, în vârstă de 53 de ani, cunoscut mai ales pentru talkshow-ul "Ora lui Milen Ţvetkov" difuzat pe Nova TV, şi-a pierdut viaţa în accidentul produs la Sofia în duminica de Paşti. Procurorul general bulgar Ivan Gheşev a afirmat că ancheta asupra accidentului se va desfăşura sub "supervizare specială", iar preşedintele Rumen Radev a transmis condoleanţe familiei şi colegilor din presă ai lui Ţvetkov, descriindu-l pe acesta într-un comunicat drept "un om intransigent cu un caracter puternic şi care a practicat un jurnalism cu un caracter puternic, apropiat de audienţă şi neinfluenţat de interesele puterilor".

Citește și: Victor Ponta reacționează după declarația ministrului Sănătății: Se pare ca anturajul l-a stricat deja .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.