Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Una dintre cele mai mari companii de televiziune din SUA a fost cumpărată de Nexstar Media Group

televiziune

Una dintre cele mai mari companii de televiziune din SUA, Tribune Media Co., a fost cumpărată de Nexstar Media Group, pentru suma de 4,1 miliarde de dolari, potrivit Reuters, potrivit Mediafax.

În urma acestei tranzacții, Nexstar devine cel mai mare operator de televiziuni locale din SUA.

Nexstar, cu sediul în Irving, Texas, operează în prezent peste 100 de televiziuni, pe 58 de piețe, acoperind 18% din gospodăriile americane.

În luna august, tranzacția prin care Sinclair Broadcast Group urma să preia Tribune, pentru 3,9 miliarde de dolari, a fost anulată.

Tribune Media deținea 39 de televiziuni în SUA, dar și rețelele națională WGN America și regională Chicagoland Television, precum și acțiuni la Food Network.

Citește și: Scene INCREDIBILE de Centenar: O cântăreață de muzică populară, victima unor hoți. Polițiștii, uluiți de ce au putut să fure / FOTO & VIDEO

În 2008, Tribune Media a fost cea mai mare companie de profil din istoria americană care a intrat în faliment. În 2012, Tribune Co. a reușit să scape de faliment.

În august 2014, publicațiile grupului media - printre care Chicago Tribune, Los Angeles Times, Orlando Sentinel, Sun-Sentinel și The Baltimore Sun - au fost regrupate în compania Tribune Publishing, separat de activitățile de televiziune.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.