Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Una dintre cele mai mari vedete americane A MURIT: Poliția a găsit-o în stop cardiorespirator, după ce i-a luat foc casa - VIDEO

www.gazetadenavodari.ro
doliu, lumânare

Trompetistul şi percuţionistul newyorkez Jerry Gonzalez, unul dintre exponenţii mondiali ai aşa-numitului 'latin jazz', a murit luni la 69 de ani, într-un incendiu declanşat duminică noapte la locuinţa sa din Madrid, au informat surse ale poliţiei citate de EFE.

Incendiul s-a produs duminică după miezul nopţii la parterul blocului său din cartierul central Lavapiés, din motive care sunt încă investigate. Primii care au ajuns la faţa locului au fost agenţi ai poliţiei naţionale, care l-au găsit pe muzician căzut şi nemişcat pe podea şi în stop cardiorespirator, scrie agerpres.ro.

Citește și: Sumă URIAȘĂ! Cât l-a costat pe Borcea nunta cu Pelinel

I s-au acordat primele manevre de reanimare până la venirea echipei medicale şi ambulanţei care l-au transportat în stare foarte gravă la Spitalul Clinic din Madrid.

Muzicianul a murit câteva ore mai târziu la spital, potrivit unui comunicat pe Twitter al Asociaţiei Generale a Autorilor Spanioli (SGAE), în care şi-a exprimat regretul faţă de acest eveniment trist.

Citește și: A greșit grav, din nou! Cum s-a făcut de râs Viorica Dăncilă luni

Născut la Manhattan, dar având rădăcini portoricane, González şi-a început cariera de instrumentist la New York în anii 1960 iar în 2016 a sărbătorit 50 de ani de muzică cu un ciclu de concerte la Madrid.

Regretatul muzician s-a stabilit în Spania după ce a participat la documentarul realizat de Fernando Trueba - 'Calle 54' (2000) - iar de atunci a lucrat la fuziunea între flamenco şi jazzul latino, cu proiecte precum 'Jerry González y los Piratas del Flamenco' şi colaborări cu muzicieni ca Paco de Lucía şi Diego El Cigala.

Citește și: Traian Băsescu a izbucnit! Atac fără precedent la Lia Olguța Vasilescu: „Menține furtul”! .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.