Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Unde vrea să candideze Dacian Cioloș în 2024

Inquam Photos/ Octav Ganea
Dacian Ciolos

Europarlamentarul Dacian Cioloş a declarat marţi, la Strasbourg, că îşi doreşte în continuare un viitor politic în România, conform Agerpres.

„Nu am luat încă o decizie unde voi candida, nu-mi văd o candidatură la locale şi nu cred că voi candida la parlamentul naţional. Mă interesează o candidatură, personal vorbesc, acolo unde cred că mi-aş putea folosi experienţa pe care am acumulat-o, la prezidenţiale, şi nu exclud o candidatură, în continuare, la europarlamentare, chiar dacă e mult mai puţin probabilă decât a fost în 2019", a spus eurodeputatul din grupul Renew, fost lider al acestui grup politic din Parlamentul European.

"Vreau să candidez pentru a avea acces la o poziţie care să-mi permită să fac lucruri în România. Dacă nu simt că se poate întâmpla lucrul ăsta, probabil că voi căuta altă modalitate de a face lucruri în România", a afirmat Cioloş.

Întrebat dacă REPER va căuta să facă alianţe la viitoarele alegeri, Cioloş nu dorit să comenteze în numele noii conduceri a partidului, dar a spus că el personal nu vede cum în 2024 "un singur partid ar putea guverna România, oricare ar fi el".

"Deci trebuie gândite alianţe. Dar acum, sigur, alianţele le gândeşti între partide care intră în Parlament. Că de acolo pornesc discuţiile", a mai spus co-fondatorul REPER.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.