Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ungaria anunță sfârșitul UE și aruncarea ei în haos: Ăsta e scopul cotelor de migranți impuse

laszlo kover

Preşedintele parlamentului Ungariei, Laszlo Kover, a afirmat miercuri că cotele obligatorii de migranţi propuse pentru fiecare stat din Uniunea Europeană sunt de fapt "gândite să slăbească UE şi să creeze haos", transmite MTI, scrie Agerpres.

La deschiderea unei universităţi de vară la Martovce, în sudul Slovaciei, politicianul ungar a arătat că propunerea a dus la întrebări rămase fără răspuns, cum ar fi cele privind modalităţile de transfer al migranţilor dintr-o ţară în alta, modul în care cei mutaţi ar putea fi obligaţi să rămână în ţara de destinaţie, serviciile care trebuie să li se asigure şi finanţarea acestor servicii.

"Este limpede ca lumina zilei că nu există răspunsuri la aceste întrebări, dar nu-i pasă nimănui; dar atunci trebuie să ne întrebăm care e motivul pentru toate astea?", a susţinut Kover, care a insistat că, "dacă scopul nu este distrugerea UE - ceea ce nu pot exclude -, atunci este cel puţin să slăbească la nesfârşit UE şi să o arunce în haos".

Liderul deputaţilor ungari a mai vorbit în Slovacia şi despre refugiaţii ucraineni, afirmând că sunt peste 10 milioane, din care 70% nu vor dori să se întoarcă în ţara lor. După părerea lui Kover, "o mare parte din aceşti oameni, spre deosebire de migranţii din Africa sau din ţările arabe, sunt calificaţi şi vor găsi locuri de muncă; aceşti oameni vor constitui o valoare demografică pentru o societate îmbătrânită, fără copii, egoistă şi canibală".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.