Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ungureanu (USR-PLUS) adoptă `tactica psd-istă` și atacă justiția după decizia din dosarul 10 August: 'Ei ne calcă în picioare'

sursa FOTO: Inquam
ungureanu DNA

Deputatul USR-PLUS Emanuel Ungureanu se arată nemulțumit de decizia judecătorilor în cazul violențelor din 10 august. El îi critică în termeni duri pe magistrați și cataloghează decizia drept „o mare rușine”. În perioada în care PSD era condus de Liviu Dragnea reprezentanții partidului erau criticați pentru ingerințele și reporșurile pe care le făceau pe teme din justiție.

„Ne-au gazat și ieri ne-au scuipat! O mare rușine pentru justiția din România! Le plătim sute de milioane de euro magistraților pentru pensii speciale și ei ne calcă în picioare.

Am fost și eu unul dintre cei gazați în 10 august 2018, am depus plângere penală atunci și justiția m-a călcat în picioare, din nou. Nu a fost găsit niciun vinovat pentru violențele din seara zilei de 10 august”, a precizat Emanuel Ungureanu pe pagina sa de Facebook.

Context

Dosarul privind intervenția în forță a jandarmilor la protestul diasporei din 10 august 2018 rămâne clasat, a decis marți Tribunalul București, după ce a respins cererea DIICOT de redeschidere a anchetei. Decizia este una definitivă.

Citește și: CTP îl face PRAF pe Klaus Iohannis: 'Ești ridicol și jenant. E de-a dreptul grotesc!' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.