Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Unităţi de asistenţă medico-socială din judeţul Iaşi devin focare Covid-19 - În total 43 de persoane confirmate cu coronavirus

Ro Health Review
UPU spital

Un număr de 43 de persoane de la două unităţi de asistenţă medico-socială din judeţul Iaşi au fost depistate pozitiv cu noul coronavirus, Direcţia de Sănătate Publică Iaşi declanşând anchete epidemiologice în ambele cazuri, potrivit news.ro.

Focarele se înregistrează la Unitatea de Asistenţă Medico-Socială Răducăneni şi la Unitatea de Asistenţă Medico-Socială Bivolari, cele două centre fiind în subordinea Consiliului Judeţean Iaşi.

La UAMS Răducăneni au fost declarate pozitive 26 de persoane (20 de beneficiari şi şase salariaţi), în timp ce pentru alte 40 de persoane rezultatele testelor vor fi disponibile ulterior.

Citește și: DIICOT a lucrat cu ofițerii de la Grupuri Infracționale Violente peste DORINȚA șefilor din Poliția Capitalei care în 2019 au pus interdicție polițiștilor

La UAMS Bivolari au fost declarate pozitive 17 persoane, respectiv 14 beneficiari şi trei salariaţi. Au mai fost testate la acest centru 12 persoane, rezultatele urmând a fi cunoscute, cel mai probabil, în cursul serii de vineri.

“Cu excepţia a doi beneficiari de la UAMS Răducăneni şi trei beneficiari de la UAMS Bivolari care au fost internaţi în spital, toate celelalte persoane infectate sunt asimptomatice şi stau în carantină în ambele unităţi, iar toţi pacienţii sunt îngrijiţi de personalul medical şi monitorizaţi de un medic infecţionist. Sunt în curs anchete epidemiologice în fiecare caz în parte“, au precizat reprezentanţii DSP Iaşi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.