Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Universitatea Cluj a pierdut primul meci amical din stagiul austriac

universitatea cluj u cluj

Echipa de fotbal Universitatea Cluj a fost învinsă de formaţia sârbă Napredak Krusevac cu scorul de 2-0 (1-0), luni, în prima partidă amical susţinută de ''şepcile roşii'' în stagiul de pregătire din Austria.

''U'' a avut ocazii notabile semnate de Purece, Chipciu şi Tescan, potrivit paginii de Facebook a clubului clujean, dar echipa clasată pe 8 în stagiunea trecută în Serbia a înscris câte un gol în fiecare repriză. Iniţial, ''U'' trebuia să joace cu altă echipă sârbă, Vojvodina Novi Sad.

Antrenorul Erik Lincar a început cu Gorcea - Baravykas, Ispas, Fl. Ilie, P. Pîrvulescu - I. Filip, Romario Pires (căpitan) - Tescan, Ely Fernandes, Remacle - Hofman.

În repriza secundă au intrat A. Păun - Romeo, Piţian, Fl. Ilie, Briceag - Bic, Romario Pires - Haită, Tescan, Ely Fernandes - Ad. Bălan.

Napredak a jucat un meci amical şi cu cealaltă echipă din Cluj-Napoca, CFR, pe 21 iunie, campioana României câştigând cu 3-0.

În acest stagiu, ''U'' mai are programate meciuri de verificare pe 29 iunie cu TSV Hartberg (locul 11 în prima ligă din Austria), pe 1 iulie cu NK Osijek (locul 3 în prima ligă din Croaţia), iar pe 3 iulie cu NK Aluminij Kidricevo (locul 10 în prima ligă din Slovenia).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.