Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Universitatea Cluj, apel către fani înainte de meciul cu CFR Cluj: 'Să nu răspundă provocărilor'

universitatea cluj u cluj

Universitatea Cluj, apel către fani înainte de meciul cu CFR Cluj: „Să nu răspundă sub nici o formă provocărilor!”

Reprezentanții U Cluj fac un apel la fani să-și păstreze calmul la mecicul cu CFR Cluj. Suporterii au fost îndemnați să nu răspundă provocărilor, asta pentru că „nu avem de demonstrat nimic, nimănui”, iar derby-ul „trebuie să se încheie fără conflicte, fără incidente și fără violențe”.

FC Universitatea Cluj le mulțumește fanilor care au făcut eforturi pentru a intra în posesia unui bilet și se vor afla, în această seară, pe stadionul din Gruia. Vom fi din nou mulți și îi vom susține pe băieți până la final.

Știm că nu toți veți putea să susțineți echipa din stadion, însă, indiferent unde vă veți afla deseară, sprijinul vostru este important!

S-a încercat, în ultimele zile, crearea artificială a unui conflict și inducerea forțată a unei stări de tensiune în rândul suporterilor noștri. Toată lumea știe de ce: Cluj-Napoca înseamnă doar „U”, ați demostrat-o deja de nenumărate ori.

Astăzi s-ar putea să fiți provocați, în sperațna că veți face un pas greșit, iar acest lucru să fie folosit apoi împotriva voastră și a clubului.

Facem un apel către toți fanii „U” Cluj care vor fi prezenți astăzi în stadion, fie că vor sta în peluza oaspeților, tribuna 1/2, în zona VIP sau în loje, să nu răspundă sub nici o formă provocărilor.

Suntem mulți, uniți, iubim culorile alb-negru și vocala U, nu avem de demonstrat nimic, nimănui. Derby-ul trebuie să se încheie fără conflicte, fără incidente și fără violențe, indiferent cine, cum și de câte ori ne vor provoca. Iar atunci vom ieși din nou cu fruntea sus și ne vom continua cu onoare drumul”, au declarat reprezentanții U Cluj.

Mesajul apare în contextul în care suporterii U Cluj au mers în număr mare și au cumpărat tichete de la casa de bilete din Gruia. Ei îi reclamă pe cei de la CFR Cluj că ar fi încercat să limiteze numărul suporterilor de la U Cluj, care vor merge la derby, totul prin diverse tertipuri de a îngreuna cumpărarea unui bilet.

Vezi și: Ciprian Deac (CFR Cluj), înainte de meciul cu 'U' Cluj: 'E un meci de totul sau nimic!'

Meciul CFR Cluj – U Cluj va avea loc joi, 21 decembrie, de la ora 19.45.

În cele 16 partide în care CFR a fost gazdă în prima ligă, "feroviarii" s-au impus de 9 ori, 4 jocuri s-au încheiat la egalitate, iar "studenții" au reușit 3 succese. Ultima victorie a Universității în Gruia a fost în 2014, Vali Lemnaru și Raul Ciupe marcau într-un meci încheiat 2-1.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.