Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Universitatea Craiova a învins Poli Iași, la scor de neprezentare

www.agerpres.ro
FC Botoșani CS U Craiova

Universitatea Craiova a învins marți seara, în deplasare, pe ultima clasată, Poli Iași, la scor de neprezentare, întrerupând șirul de 6 remize consecutive, potrivit Mediafax.

Politehnica Iași - Universitatea Craiova s-a încheiat marți seara cu scorul de 0-3, în prima partidă a etapei a 21-a a Ligii 1. Gazdele ar fi trebuit să fie conduse de pe bancă de noul antrenor principal Andrei

Cristea, însă acesta s-a infectat cu noul coronavirus.

De partea cealaltă, craiovenii nu au adus încă un nou antrenor, după despărțirea de Corneliu Papură, oaspeții fiind coordonați de secunzii Octavian Benga și Dragoș Bon.

Citește și: Traian Băsescu: ‘Raed Arafat și-a făcut niște standarde, la nivel european. Dânsul se exonerează foarte repede’

Partida a fost dominată categoric de oaspeți, care au avut 3-4 ocazii de poartă în prima jumătate de oră, culminând cu un șut al lui Bancu, respins de portar în bară. Deschiderea de scor a venit în minutul 27,

Andrei Ivan fructificând din fața porții o pasă primită de la Bancu (0-1, min. 27). Oltenii au majorat scorul după doar 8 minute, prin Nistor, nu înainte ca în minutul 30 să fi luat din nou la țintă bara porții adverse (0-2, min 35). Prima repriză s-a încheiat cu craiovenii ratând încă 3 ocazii serioase de a înscrie.

Debutul reprizei secunde aparține tot oaspeților, care după alte 3 ratări, izbutesc să ducă scorul la 0-3 (min. 57), după o colaborare perfectă între Baiaram și Cîmpanu.

Ieșenii au avut un singur șut pe spațiul porții după pauză, prea puțin pentru a putea emite pretenții în acest meci.

Moldovenii sunt la a 5-a înfrângere consecutivă și etapa viitoare vor avea o nouă partidă dificilă, în deplasare la Sepsi.

Craiova își conservă locul pe podium și așteaptă pașii greșiți ai primelor două clasate, FCSB și CFR Cluj.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.