Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Universitatea Craiova a învins Viitorul Constanța, scor 3-1, în etapa a 11-a din Liga 1

Inquam Photos / Alberto Grosescu
universitatea craiova

Universitatea Craiova a câștigat meciul cu Viitorul Constanța, disputat luni seara, pe teren propriu, scor 3-1, în runda a 11-a din Liga 1, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Klaus Iohannis intervine în scandalul momentului! Solicitare de ultim moment către Viorica Dăncilă .

Fără Gheorghe Hagi pe bancă, suspendat, Viitorul Contanța a deschis scorul după doar șapte minute. Bogdan Țîru a reușit al treilea gol din acest sezon, după ce a trimis cu capul în plasa porții lui Pigliacelli în urma unei lovituri libere.

Universitatea Craiova a întors scorul în decurs de doar un minut. Alexandru Cicâldău a punctat împotriva fostei sale echipe, în minutul 44, cu un șut plasat din marginea careului. L-a urmat Elvir Koljic, peste câteva secunde, care a avut o execuție asemănătoare, însă la colțul lung.

După pauză, echipa lui Victor Pițurcă s-a distanțat pe tabelă. Craiovenii au profitat de gazonul slab de pe Stadionul "Ion Oblemenco" și au punctat pentru 3-1. În minutul 53, Mihai Bălașa a executat moale o lovitură liberă de la aproximativ 30 de metri, mingea a prins pământul, iar portarul Căbuz a fost surprins de traiectoria mingii, scăpând-o în poartă.

Citește și: Olguța Vasilescu îl laudă pe ministrul preferat de Liviu Dragnea: ‘Urmează să lanseze luna aceasta’

Putea fi chiar mai rău pentru Viitorul Constanța, în minutul 90+1, când Elvir Koljic a trimis în transversală dintr-o poziție ideală. S-a terminat 3-1 însă, iar Universitatea Craiova a făcut rocada cu constănțenii pe podiumul Ligii 1. Echipa lui Pițurcă a urcat pe locul secund, cu 22 de puncte, în timp ce trupa lui Hagi rămâne cu 21 de puncte, pe locul trei. Pe primul loc a rămas CFR Cluj, cu 24 de puncte.

În următoarea etapă, Universitatea Craiova va evolua tot pe teren propriu, împotriva lui Poli Iași. De asemenea, Viitorul Constanța va primi vizita campioanei CFR Cluj.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.