Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Universitatea POLITEHNICA din București aniversează anul acesta două secole de existență de la înființarea primei școli tehnice superioare

universitatea

Universitatea POLITEHNICA din București (UPB) aniversează anul acesta două secole de existență de la înființarea primei școli tehnice superioare cu predare în limba română. Proiectul de celebrare a bicentenarului a fost dezvoltat sub egida Universitate și comunitate – un parteneriat pentru viitor, propunându-și să stimuleze dialogul și cooperarea dintre UPB și actorii comunității locale, naționale, regionale și europene.

Pe parcursul celor 200 de ani, poziția UPB s-a dezvoltat constant în cadrul ecosistemului național și internațional de instituții de învățământ superior tehnic, oferind perspective solide pentru aprofundarea raporturilor de cooperare în toate domeniile de interes.

Citește și: Klaus Iohannis EXCLUDE un referendum pe justiție din cauza SĂRBĂTORILOR: 'Nu putem să organizăm un referendum în perioada sărbătorilor de iarnă'

Acest moment remarcabil în istoria UPB continuă să fie celebrat printr-o suită de evenimente științifice și culturale, menite să consolideze prestigiul dobândit în cei peste două sute de ani de existență și să reafirme calitatea învățământului superior românesc, relatează money.ro.

Universitatea POLITEHNICA din București (UPB) a găzduit Adunarea Generală a CESAER (Conference of European Schools for Advanced Engineering Education and Research) – una dintre cele mai importante asociații universitare la nivelul Uniunii Europene. Evenimentul a reunit reprezentanții a peste 50 de universități europene, împreună cu personalități din lumea cercetării și a învățământului superior.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.