Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UNPR: 'Propunem să folosim o platformă unică de comunicare pentru informaţiile importante ce privesc mediul de afaceri'

www.pinterest.com
contre online

Uniunea Naţională a Patronatului Român (UNPR) a transmis, joi, organizaţiilor patronale un "apel la colaborare" şi dă asigurări că va sprijini orice activitate, orice iniţiativă sau demers pe care acestea le vor avea pentru susţinerea şi dezvoltarea mediului de afaceri românesc.

"Începând cu ziua de azi, ne puteţi considera parteneri şi susţinători ai tuturor activităţilor, iniţiativelor şi demersurilor pe care le veţi avea pentru susţinerea şi dezvoltarea mediului de afaceri din România. De asemenea, pentru a avea o corectă şi eficientă informare a tuturor companiilor private din România, în aceste vremuri deosebit de grele, vă propunem să folosim, pe lângă platformele fiecăruia, o platformă unică de comunicare pentru informaţiile de o importanţă deosebită ce privesc mediul de afaceri. Acest demers ar constitui un prim pas în coagularea forţelor patronale din România pe câteva direcţii fundamentale ale evoluţiei mediului de afaceri", afirmă UNPR, potrivit Agerpres.ro.

Citește și: Adrian Streinu-Cercel: ‘E nevoie de testarea a 10.514 de persoane din București’

Dacă unul dintre reprezentanţii mediului de afaceri din România are sau poate oferi o platformă de comunicare la nivel naţional, UNPR propune ca aceasta să fie folosită împreună.

"Mai mult ca niciodată, reprezentanţii mediului de afaceri din România trebuie să se apropie, să conlucreze şi să-şi unească forţele înspre binele companiilor private din ţara noastră", afirmă Uniunea.

Citește și: 153 de cadre medicale și personal auxiliar confirmate cu noul coronavirus

Apelul a fost adresat Camerei de Comerţ şi Industrie a României, Consiliului Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii, Uniunii Generale a Industriaşilor din România, Confederaţiei Patronale din Industrie, Patronatului Naţional Român, Camerei de Comerţ şi Industrie Româno-Germană, Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc şi Confederaţiei Naţionale pentru Antreprenoriat Feminin.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.