Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UNPR s-a decis: Vrea ca primarii să fie aleși în două tururi

UNPR

UNPR va susține un eventual proiect legislativ referitor la alegerea primarilor în două tururi de scrutin, a anunțat la Realitatea TV purtătorul de cuvânt al partidului, deputatul Luminița Adam.

Anunțul deputatului UNPR schimbă total datele problemei, decizia UNPR fiind una care ar reuși să transforme tabăra partidelor care vor două tururi de scrutin pentru alegerea primarilor într-o majoritate parlamentară.

Concret, Luminița Adam a spus într-o emisiune la Realitatea TV că dacă premierul Dacian Cioloș va trimite în Parlament un proiect referitor la modificarea legii electorale, atunci UNPR va susține acest proiect alături de PNL.

Pe de altă parte, într-un comunicat oficial al UNPR, citat de Agerpres, se arată că progresiștii susțin alegerea primarilor într-un singur tur de scrutin:

„UNPR susține alegerile într-un singur tur de scrutin deoarece acestea sunt prevăzute de o lege organică. Aceasta a parcurs toate etapele, a fost dezbătută, votată în plenul Parlamentului și promulgată de președintele României. UNPR rămâne fidel principiilor pe care le-a afirmat întotdeauna, seriozitate, stabilitate și consecvență și ca atare respinge propunerea de modificare a legislației privind alegerea primarilor”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.