Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UNPR trage semnalul de alarmă: Ar trebui să avem mai multă încredere în președinte, întrucât el reprezintă factorul de echilibru al societății

UNPR

Uniunea Națională pentru Progresul României (UNPR) susține că la cei 100 de ani de existență a României nu ar trebui să avem evenimentele care se întâmplă în aceste zile în țară. Partidul fondat de Gabriel Oprea susține că românii ar trebui să aibă mai mare încredere în președintele României deoarece este ales de majoritatea populației României.

Dovada OFICIALĂ: Liviu Dragnea a semnat protocol de colaborare cu SRI/ DOCUMENT

”Evenimentul politic al anului 1918 a reprezentat desăvârșirea statului național român, înfăptuit prin unirea tuturor provinciilor locuite de români, aflate sub o stăpânire străină, cu România.

La împlinirea vârstei de 100 de ani a României, ar fi trebuit să sărbătorim și să ne mândrim, dar din păcate în anul Centenarului, când țara ar fi trebuit să devină mai înțeleaptă, a ajuns mai dezbinată.

Este foarte trist ce se întâmplă! Pe fondul subiectelor privind legile justiției, a modificărilor codurilor penale și implicit a nemulțumirilor pe care le-au generat în societate, unii români sunt tentați să dea vina pe președintele Iohannis, care nu a reușit să ne salveze din ghearele balaurului. Din păcate puterile și prerogativele prezidențiale sunt limitate.

Președintele nu a făcut decât să respecte Constituția, el fiind garantul Constituției! A fost ales cu cca. 6 milioane de voturi, dar a fost adus în această situație neputincioasă din nepăsarea celor care nu au votat. Ar trebui să avem mai multă încredere în președinte, întrucât el reprezintă factorul de echilibru al societății. Dacă vom lăsa ura să învingă, și vom renunța la demnitatea și omenia, care definesc acest popor, abia atunci ne vom pierde speranța. Din păcate, România, prin tot ce s-a întâmplat în ultimul an jumate, a primit o lecție dură.

Dovada OFICIALĂ: Liviu Dragnea a semnat protocol de colaborare cu SRI/ DOCUMENT

Esențial ar fi, să învățăm ceva din lecția asta și să întelegem că soluția nu o vom găsi decât prin asumare și prin implicare civică, nu cinică. Când vom știi să prețuim votul și puterea votului, atunci vom putea spera la un viitor mai bun pentru noi, dar mai ales pentru copiii noștri. Abandonul și deznădejdea nu sunt o soluție! Țara aceasta a avut puterea să supraviețuiască, o va face și de acum încolo, nu știm cu ce costuri, dar important este să punem capăt dezbinării dintre noi, să devenim mai atenți la ce se întâmpla în jurul nostru și fim mai uniți.

Luptele interne trebuie să înceteze, iar noi trebuie să dăm dovadă de maturitate și întelepciune, să fim solidari unii cu ceilalți, dar mai ales trebuie să fim alături de președintele Iohannis!

Țara aceasta este e tuturor românilor de pretutindeni! Or, anul acesta sărbătorim 100 ani de la Marea Unire, nu de la Divizare!”, se spune în comunicatul UNPR remis redacției.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.