Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UNPR trece la epurări la Primăria Capitalei

PMB primaria capitalei

Noul primar interimar al Capitalei, Ştefănel Marin (UNPR), a trecut la "epurări" imediat ce s-a instalat în funcţie. După ce i-a demis pe consilierii lui Oprescu, primarul interimar l-a demis şi pe directorul Administraţiei Spitalelor şi Serviciilor Medicale, Bogdan Gangura, după ce au fost găsite mai multe nereguli la spitalele "Gomoiu" şi "Foişor", a anunţat, miercuri, consilierul general PNL Richard Radu.

Consilierul general PNL a spus că arestarea preventivă a lui Sorin Oprescu a scos la iveală o serie de deficienţe majore, una dintre ele vizând ambulatoriul integrat al Spitalului de Copii "Victor Gomoiu".

"Deşi se dorea a fi una dintre cele mai mari şi moderne facilităţi medicale pentru copiii din România, ambulatoriul integrat a fost proiectat fără ca utilităţile de apă, canal, energie electrică şi gaze naturale să fie prevăzute. Proiectul, cu o valoare totală de şase milioane de lei, va pierde finanţarea externă nerambursabilă în valoare de 4,5 milioane de lei, dacă până la 31 iunie 2016 unitatea medicală nu este dată în folosinţă cu utilităţile adecvate", a afirmat consilierul general PNL, potrivit Mediafax.

Vezi şi: DEZVĂLUIRI despre primarul interimar al Capitalei

Acesta a adăugat că reprezentanţii PNL din Consiliul General al Municipiului Bucureşti au solicitat Administraţiei Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti realizarea de urgenţă a proiectului pentru utilităţi, dar conducerea nu a reuşit să trimită, în termen, documentele aferente proiectelor de hotărâre pentru ca acestea să fie introduse pe ordinea de zi a şedinţei CGMB.

"Pe cale de consecinţă, PNL a solicitat primarului general interimar demiterea directorului Administraţiei Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti, Bogdan Gangura, iar acest lucru s-a şi întâmplat", a anunţat Radu Richard.

Înaintea începerii şedinţei CGMB de miercuri, primarul general interimar Ştefănel Marin a confirmat demiterea directorului de la Administraţia Spitalelor, precizând că a fost înlocuit cu Dan Potecă.

Vezi şi: Piedone a descins la Primăria Capitalei. Ce își propune UNPR

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.