Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Unul dintre cei mai influenți șefi din presă și-a dat demisia după ce s-a dat la prezentatoare

televizor televiziune

E considerat unul dintre cei mai influenți oameni de presă din America, dar e în centrul unui scandal sexual fără precedent și a ales să demisioneze. Asta, după ce mai multe prezentatoare de la postul american de televiziune Fox News și-au reclamat șeful pentru hărțuire sexuală. Fosta prezentatoare de ştiri Gretchen Carlson l-a dat în judecată pe preşedintele şi directorul executiv al Fox News, Roger Ailes, la începutul lunii iulie, pentru hărţuire sexuală.

După tot acest scandal, Ailes a anunțat, joi, că demisionează din funcția de conducere de la postul de televiziune.

”Am fost dată afară pentru că am refuzat să întreţin relaţii sexuale cu şeful meu, ceea ce a dus la hărţuire şi la un tratament total neadecvat în redacţie. Alies mi-a sabotat cariera pentru că i-am respins avansurile sexuale şi m-am plâns de hărţuire sexuală”, a declarat fosta prezentatoare Fox News. După această dezvăluire, mai multe jurnaliste au declarat că au fost supuse, de-a lungul vremii, unor presiuni cu tentă sexuală de către Roger Ailes, acum în vârstă de 76 de ani.

Marți seară se zvonise că Roger Ailes, care a transformat postul Fox News într-un redutabil canal de știri american, ar fi primit un pachet de 40 de milioane de dolari pentru a se retrage imediat din funcție, însă conducerea companiei a dezmințit informația apărută în presă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.