Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Unul dintre cei mai mari jucători din istorie, în lacrimi din cauza lui Mourinho: Are reacţii dure, nu-l interesează cu cine vorbeşte

jose mourinho

Jose Mourinho a ţipat la Cristiano Ronaldo, după un meci din Cupa Spaniei, în 2013: „Dau tot ce am mai bun şi el mă critică încontinuu", a spus Cristiano Ronaldo. Întâmplarea a avut loc în 2013 și a fost dezvăluită acum de Luka Modric, în cartea lui, „În calea sa”, potrivit Mediafax.

Jose Mourinho l-a făcut să plângă pe Cristiano Ronaldo. În 2013, în perioada în care amândoi se aflau la Real Madrid, după un meci din Cupa Spaniei, antrenorul a ţipat la Ronaldo în mijlocul vestiarului.

„În timpul meciului, Mourinho a ţipat la Ronaldo că nu a fost atent la o fază. La finalul partidei, câştigată cu 2-0, Ronaldo a spus că <>. Atunci a apărut Mourinho, în vestiar, şi i-a reproşat că nu a făcut nimic tot meciul. Spiritele s-au încins şi a trebuit să intervenim pentru a nu degenera. Aşa este Mourinho, are reacţii dure, nu-l interesează cu cine vorbeşte", a spus Luka Modric, în cartea „În calea sa”.

Cristiano Ronaldo a jucat la Real Madrid din 2009 până în 2018, atunci când s-a transferat la Juventus. Jose Mourinho a fost antrenor în perioada 2010-2013.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.