Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Unul dintre MILIONARII României s-a PRĂBUȘIT, cu elicopterul, pe munte / VIDEO

UPDATE Se pare că elicopterul a fost luat de vânt, după ce a aterizat lângă cabană, când afaceristul Romeo Dunca plecase de lângă aparatul de zbor, pe care îl lăsase pornit. Romeo Dunca are o cabană construită pe munte pe care trebuie să o dărâme, în urma unei decizii definitive a judecătorilor.

UPDATE Conform ultimelor informații, afaceristul nu a pățit nimic. Contactat de jurnaliștii de la Reper 24, omul de afaceri timișorean a spus că se afla la cabana sa de pe Muntele Mic, cabană la care nu se poate ajunge decât cu elicopterul și că, având în vedere că este în proces cu Primăria Zăvoi pentru demolarea construcției, a văzut incidentul de elicopter ca pe un ”sacrificiu al Anei”, făcând trimitere la cunoscuta baladă a Meșterului Manole.

Unul dintre milionarii României s-a prăbușit, cu elicopterul, pe munte! Accidentul s-a petrecut pe Muntele Mic, în județul Caraș - Severin. La manșa aparatului se afla milionarul Romeo Dunca.

Citește și: Previziunile s-au adeverit: Cine ar putea face plângere penală împotriva lui Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.