Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UPDATE - Reacţia lui Marian Godină după LOVITURA primită de la Academia de Poliţie. 'Se pare că atât am putut'

Marian Godina

UPDATE 12.40

Reacţia poliţistului Marian Godină după ce a aflat că a picat pentru a 5 a oară examenul nu a întârziat să apară. "Se pare că atât am putut", a scris Godină pe Facebook.

 

"Văd că mulți au înțeles că dau vina pe alții pentru propriul eșec. Eu îmi asum în totalitate greșelile, sunt convins că am picat examenul din cauza mea, dar îmi mențin afirmația că organizarea examenului a fost defectuoasă. Grile greșite, corectări, recorectări, pasări de vinovății etc. Circ. Anii viitori aceste lucruri nu trebuie să se mai întâmple, mai ales că și anul trecut a fost la fel însă nimeni nu a făcut nimic în acest sens. E normal să fiu dezamăgit, în primul rând de mine. Asta pentru că nu m-am dus la examen la ghici, ci pentru că am muncit. Se pare că atât am putut.
Felicitări tuturor celor admiși!", a scris Marian Godină.

 

*

Previziunile sumbre pe care le făcea poliţistul Marian Godină par că s-au adeverit. Academia de Poliţie a publicat recent listele provizorii cu rezultatele candidaţilor. Poliţistul-scriitor pare că nu ar fi reuşit să obţină note suficient de mari la cele trei materii de examen.

La Limba Română, Godină a obţinut 8.20, iar la Istorie a reuşit să ia nota 7.90. Proba de la Limba Engleză i-a pus însă mari probleme, Godină reuşind să obţină nota 6.70. Per total, media poliţistului-pamfletar este 7.60, însă şansele acestuia de a prinde un loc par a fi minime, ţinând cont că anul trecut, ultima medie de intrare în Academie a fost 8.10.

Reamintim faptul că după admitere, poliţistul a iscat un scandal monstru pe tema examenului, acuzând că baremul de corectare la proba de Istorie avea unele greşeli.

Citeşte şi: ALERTĂ! Ferma de porci a fiului lui Dragnea, luată cu asalt de MASCAŢI (SURSE) .

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.